dimecres, 5 de setembre del 2012

Diari "El Mundo", divendres 13 de juliol de 2012




I ara només falta que diga que la sanitat privada és millor que la pública... A mi em faria vergonya publicar un pamflet tan trist i vergonyós. Hi ha diaris que amb un sol article demostren perfectament el nivell d'idiotesa. I m'agradaria fer constar que la crisi actual ha arribat justament per "creure" en la bondat dels mercats i fer-nos passar una colla de cabrons que només pensen a enriquir-se per angelets de la guarda...
Només de pensar que ara aprofiten la crisi que han creat per a enriquir-se més i que algú que es diu racional s'atrevesca a defensar-ho i promoure-ho fa que certs diaris ja no aprofiten ni per a paper higiènic. Una llàstima.

5 comentaris:

J.Salavert ha dit...

Qui és aquest borinot? Em fa fàstic...

Sandra D.Roig ha dit...

em venen vasques...
:)

Xavier Aliaga ha dit...

VAixò vos passa per llegir a Sostres. Ja fa temps que he decidit que no tinc ganes de perbocar de bon matí.

Josep Lluís Roig ha dit...

Jo crec amb sinceritat que els polítics en general odien els funcionaris perquè són aquells que els poden controlar. El Psoe no se'ls estimava i el PP els odia. Desconec si això està en relació directa amb la voluntat d'estafar, desfalcar i d'altres estafes legals, però no és impossible.
Perquè és evident que amb una sanitat pública de qualitat, les privades ho tenen malament; i amb un ensenyament públic de qualitat, els privats, concertats i d'altres animalets estarien restingits als més més rics. Per tant, com que els funcionaris no són prou roïns per ells mateixos -han passat unes proves selectives molt dures, que els profes dels privats en general no han pogut superar- no els queda més remei que retallar, per a poder enriquir-se.
I respecte Sostres, l'Edat Mitjana i l'esclavatge van passar ja fa molt de temps. I és evident que a alguns personatges voldria que tornaren.
Promet no citar-lo més!

alfons navarret ha dit...

Josep Lluís,
Per començar dir-te que, igual que tu, pense que l'article és horrible! però et volia comentar que no tots els professors de la concertada no han superat unes oposicions, sinó que hi ha també els que s'estimen la seua feina i miren de millorar el món des del seu raconet, com ara una aula... Que ambdós espais són perfectament compatibles i que les retallades també es pateixen als dos sectors. T'ho dic amb coneixement de causa... Amb tot, és cert que aquest article marca una voluntat clara de desintegrar l'estatus de benestar que tant va costar de fer créixer...
Alfons