divendres, 7 de novembre de 2008

Més Josep Piera

A Josep Piera li agrada dir que Gandia és la Salamanca de les lletres catalanes. No sé si té raó, però és possible que sí. La veritat és que ell i uns poc més s'hi van comprometre quan aquest esplendor invisible era poca cosa més que una utopia. Ell i uns pocs més es van treballar la llengua també, per trobar-li un ús possible -literari i estàndar- a partir d'allò que es parlava al carrer, a partir dels clàssics i a partir, també, de la descoberta als diccionaris. Per tot això, trobe més que merescut l'homenatge que se li fa i que aquest cap de setmana té, entre altres coses, els següents actes:

Divendres dia 7 inaugurarem l'exposició titulada JOSEP PIERA, LA PASSIÓ DE LES PARAULES, de la qual s'ha fet càrrec Víctor G. Labrado. Es tracta d'una mostra que pretén ubicar i relacionar Josep Piera amb el seu context vital i artístic. Lloc: Espai d'Art de la plaça del Prado de Gandia; hora: 20.00.

Dissabte dia 8, a les 19.00 i a la llibreria Ambra de Gandia (Av. d'Alacant, 12): presentació dels llibres Monodia de l'absència (traducció de l'inèdit castellà Monodia de la ausencia) i La sonrisa de la hierba y otros poemas (a partir de l'homònim català i d'una selecció d'altres textos). Els dos de l'editorial Denes. L'edició ha estat promoguda pel CEIC Alfons el Vell i patrocinada per l'AVL.Hi intervenen: Marc Granell (traductor de La sonrisa...); José Luis Falcó (prologuista de Monodia...) i Vicent Berenguer (editor).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No puc imaginar-me la meva trajectòria com a lectora sense la presència a la meva vida de Piera. El vaig descobrir més o menys fa vuit anys i, què en puc dir? Pocs m'han colpit com ell. Tot un mestre. Imprescindible home de lletres per a una tradició literària que molts encara es neguen a creure que existeix.

Llarga vida al mestre Piera.

國倫老師Teacher ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色