dijous, 26 de febrer del 2009

Un recital de poesia contra la destrucció del paisatge

Que les ciutats creixen i devoren, no cal que ho afirme ningú. Per això és d'agrair que apareguen entitats que procuren guardar tots elts fragments de memòria possible, per saber d'on venim i poder-nos orientar millor cap on anem.
En aquest cas és a Gandia i ha pres com a pedra de toc una antiga alqueria que l'ajuntament, per pura desídia, ha previst enderrocar. L'acte central és un recital de poemes aquest divendres:

Tornaveus d’una alqueria
El teatre del Raval acollirà a partir de les 19.30 el recital Tornaveus d’una alqueria. La poeta Christelle Enguix reunirà sobre l’escenari 20 poetes de reconegut prestigi: JOAN NAVARRO, MARIA JOSEP ESCRIVÀ, JULI CAPILLA, ISABEL GARCIA CANET, JOSEP PIERA, EDUARD RAMIREZ, JOSEP PORCAR, ALFONS NAVARRET, MANEL MARÍ, JOSÉ INIESTA, VICENT OLASO, PAU LÓPEZ, ENCARNA SANT-CELONI, ALEXANDRE NAVARRO, JOSEP VICENT CABRERA, JOSEP CARLES CATALÀ, MARIA FULLANA, BEGONYA POZO, JOSEP LLUÍS ROIG I TERESA PASCUAL. Els poemes giraran al voltant de la importància de conservar el nostre patrimoni. Tots ells s’han escrit expressament per a l’espectacle, que comptarà també amb l’actuació musical de CRISTINA MARTÍ.
TEATRE RAVAL DE GANDIA
ADREÇA:C/ S. Ramon, 8. 46702 GANDIATel/fax: 962 866 532
I la informació sobre l'associació la trobareu a:
http://arcdemigpunt.wordpress.com/