dimarts, 2 de febrer del 2010

Presentació aquest divendres a València de Tria Llibres (amb Bernat Nadal i Josep Lluís Roig)

Presentació aquest divendres a València de Tria Llibres València (amb Bernat Nadal i Josep Lluís Roig)

Us pose el text com me l'han enviat.Només vull afegir que si mai no heu escoltat o llegit Berant Nadal us sorprendrà molt positivament.


Benvolguts / Benvolgudes,

Divendres 5 de febrer presentem a Valencia el projecte editorial Tria Llibres.

"Tria Llibres és una iniciativa cultural que té per objectiu transformar, reequilibrar i millorar les bases de l'ecosistema editorial actual mitjançant l'aplicació d'eines i d'estratègies proactives al servei de l'edició independent".

Divendres 5 de febrer, a les 20:00 h, al local Ca Revolta (Santa Teresa, 10) de València, presentarem el nostre projecte editorial i dos dels cinc primers títols del catàleg: El cop de la bala / A joc de daus, de Josep Lluís Roig, i Memòria fòssil, de Bernat Nadal. Participaran en l'acte Guillem d'Efak Fullana, president d'Editorial Tria, que ens explicarà quins són els principis i els projectes de l'editorial Tria, i Josep Lluís Roig i Bernat Nadal, que ens parlaran dels seus llibres, que formen part de les col·leccions "Tria de Teatre" i "Tria de Poesia", respectivament.


El nostre és un projecte jove que parteix de les inquietuds culturals i socials d’un grup de persones que inclou professionals de l’edició i el disseny gràfic, la gestió cultural, el llenguatge, les humanitats, l’economia, les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, el periodisme i la ciència.

Tria Llibres és una de les primeres editorials valencianes i de tot l’Estat basada íntegrament en la tecnologia d’impressió digital per encàrrec, un avanç tecnològic que està revolucionant l’edició, la difusió i el consum de llibres tal com els hem entés fins ara.

A banda d'això, som una editorial sense ànim de lucre que, per tant, té el compromís de reinvertir tots els ingressos a publicar nous títols. I tenim centres a València, Barcelona, Mallorca i Nova York, i una distribució global.

Si en voleu més informació, hi trobareu adjunt un dossier de premsa amb informació del projecte i dels primers títols de l'editorial, i al final de missatge, el nostre butlletí informatiu del mes de gener.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta,


Cordialment,

Anna Boix
Ferran Bataller


www.editorialtria.com
www.facebook.com/editorialtria
www.twitter.com/triallibres

2 comentaris:

Júlia Zabala ha dit...

Espere que tant la presentació com el camí que hi ha per davant serà ben exitós! Una abraçada! ;)

Josep Lluís Roig ha dit...

Hola!!!!!!
Va anar molt molt bé! Hi havia moltíssima gent: no hi havia ni prou cadires!
Una abraçada ben forta!;)