divendres, 12 de novembre del 2010

PRESENTACIÓ DE "FOR SALE" A GANDIA


Personalment, trobe que aquest llibre, aquesta antologia de poetes que parlen del territori és un dels llibres més importants que s'ha publicat al segle XXI. De moment, és clar.
Era necessari, convenient. I ara és imprescindible. Hi ha moltes classes de veus, molts tipus de poesia, de visons, de plantejaments.
I l'espectacle -música, recital,...- és espectacular. Més enllà del llibre, paga la pena escoltar-lo.
Vos copie un fragment de la invitació que m'han enviat (el Teatre Serrano està al Passeig Germanies a prop de la Casa de la Marquesa):
Amics i amigues,

Tenim el plaer de convidar-vos al primer dels actes de la SETMANA LITERÀRIA DE GANDIA; l’espectacle poeticomusical FOR SALE, o 50 veus de la terra, basat en l’antologia poètica del mateix títol, publicada per Edicions 96.



Es tracta d’un recital dut a terme per MARIA JOSEP ESCRIVÀ i per mi mateixa, amb l’acompanyament musical de l’acordionista AMADEU VIDAL, el muntatge fotogràfic de NATXO FRANCÉS, i la veu en off de SALVADOR BOLUFER. A l’acte, que serà presentat per ISABEL CANET, presidenta d’Arc de Mig Punt, hi participaran alguns dels poetes antologats (Josep Piera, Àngels Gregori, Josep Lluís Roig, Josep Vicent Cabrera, Jordi Puig i Pep Pastor).


L’espectacle tindrà lloc el dissabte 13 de novembre a les 20 hores al Teatre Serrano (Sala B), i l’entrada és lliure.