dijous, 17 de novembre del 2011

LA SETMANA LITERÀRIA DELS PREMIS DE GANDIA COMENÇA AQUEST DISSABTE!

Setmana Literària 2011 - 25/10/2011

Del 19 al 30 de novembre, nova cita amb els actes literaris que acompanyen cada any l'entrega dels guardons dels Premis Literaris Ciutat de Gandia

PROGRAMA:

Dissabte 19
“XV Homenatge a la Paraula”, dedicat a commemorar el centenari de la mort del poeta Teodor Llorente. a CÀRREC DE JOSEP PIERA. Organitza CEIC Alfons el Vell.
Lloc: Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, 20 h

Dimecres 23
Inauguració de l’exposició itinerant ‘Ausiàs March, cor salvatge’, dels professors Eduard Mira i Robert Archer, adaptada per Àlvar Garcia.
Lloc: Sala d’exposicions municipals Coll Alas, 19 h

Lectura col·lectiva del Tirant lo Blanc, a càrrec de la Federació de Falles-Junta Local Fallera de Gandia.
Lloc: Teatre Serrano, 20 h

Dijous 24
Presentació del llibre El Tirant Políglota. 500 anys de traduccions del Tirant 1511-2011 i conferència a càrrec de l’autor, Vicent Martines, catedràtic i director de l’Institut Virtual Internacional de Traducció de la Universitat d’Alacant.
Lloc: Biblioteca Central Convent de sant Roc, sala d’actes, 20 h

Divendres 25
LLIURAMENT DELS PREMIS LITERARIS CIUTAT DE GANDIA 2011.
Muntatge audiovisual i poètic "Premis Ausiàs March: imatges i versos". En acabar hi haurà un vi d’honor al Pati d’Armes del Palau.
Lloc: Palau Ducal, Saló de Corones, 20 h

Dilluns 28
Presentació del projecte de traducció “El Tirant multilingüe”, a càrrec del director d’IVITRA Vicent Martines i lectura del Tirant en diverses llengües: alemany, anglés, àrab, castellà, finés, francés, grec, italià, japonés, neerlandés, polonés, rus, xinés, i en llenguatge Braille.
Participen: Junta Multicultural de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Gandia i ONCE.
Lloc: Biblioteca Central Convent de sant Roc, sala d’actes, 20 h

Dimarts 29
Tast de Clàssics. Presentació del llibre Ausiàs March. Una tria en versió de Josep Piera, a càrrec de Jordi Quer, de l’editorial Barcino.
Lloc: Biblioteca Central Convent de sant Roc, sala d’actes, 20 h

Dimecres 30
Cicle “De tu a tu”, amb els novel·listes Isabel Canet, autora de La copa dels orígens i Josep Lluís Roig, autor de Insuficient s’escriu amb sang. Hi intervindran també l'escriptora Joaquina Barba i les professores Rosa Ribes i Carme Gosàlbez.
Organitza Saforíssims, Societat Literària.
Lloc: Biblioteca Central Convent de sant Roc, sala d’actes,20 h