dijous, 28 de maig del 2009

Actes literaris d'aquesta setmana

Després del parèntesi d’ahir dimecres, tornen els actes literaris, que s’acumulen abans del parèntesi (ben diferent) estiuenc. Això ens ofereix moltes possibilitats on triar.
Per començar, avui dijous, 28 / maig / 2009, tenim un recital de Vicent Alonso al Saló d’Actes de la UPV. Edicifi del rectorat (3A), (Universitat Politècnica de València, Camí de Vera).
I demà divendres hi ha un fum de coses, d’entre les quals destacaríem, a Oliva, la presentació del llibre La visita del vent, publicat per l'Editorial Riublanc, del qual són autors Maite Enrique i Gregori Royo, sota el pseudònim d'Andrea Robles. Hi participaran els autors i Josep Lluís Roig.
L'acte tindrà lloc en la Biblioteca de Tamarit d’Oliva (al carrer Tamarit) el divendres 29 de maig a les 20'30 hores.
A Gandia, es fa un recital que, amb motiu de la publicació d'ATLAS, de Joan Navarro, amb il·lustracions del pintor Pere Salinas, tindrà lloc a la Casa de la Marquesa de Gandia divendres 29 de maig. Serà a les 20.30 i és una activitat organitzada pel CEIC Alfons el Vell, en col·laboració amb Tàndem edicions. En l'acte es projectaran imatges amb els dibuixos que conformen aquesta peculiar "correspondència" artística entre pintor i poeta. Isabel Garcia Canet, Vicenta Llorca i Maria Josep Escrivà acompanyaran l'autor en aquest recital.

I a València, tenim la presentació del poemari “Magatzem de perfils” a les 19,30 (Premi de Poesia Manuel Rodríguez Martínez - Ciutat d’Alcoi 2009, Ed. Denes), d’Albert García i Hernández. Amb presència de l’autor, i la lectura de poemes a càrrec de l’actriu Rosana Pastor. Tindrà lloc a Ca Revolta. Santa Teresa, 10, 46001 València.