dimarts, 14 de juliol del 2009

+ poesia i música a Gandia i València, demà i passat

presentació del llibre i disc compacte dedicat als joves poetes de la Mediterrània, “Solstici d’estiu 12” que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Valenciana El dia 16 juliol de 2009, a les 19.00 hores. (Monestir de Sant Miquel dels Reis), Av. Constitució, 284 Presentaran l'acte: Pere Joan Martorell, director general de Cultura del Govern Balear, i Antoni Caimari, president de la Fundació ACA. Cloenda a càrrec de Silvia Caballer, directora general del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Generalitat Valenciana.
Llegiran els seus poemes Margalida Tous (Mallorca), Max Besora (Catalunya), Sònia Moll (Menorca), Jordi Marí (Eivissa) i Vicent Almela (València). Després de l'acte, els assistents podran gaudir d'una selecció de gastronomia mallorquina.

**********************

El dimecres 15 de juliol a les 22'30, a la Casa la Marquesa de Gandia (Passeig germanies) concert d'Hugo Mas, un cantant d'Alcoi que igual versiona un poema de Baudelaire com d'Ester Xargay.
(A mi, el seu directe a Oliva em va agradar i sorprendre)

2 comentaris:

anna g. ha dit...

Hola! Després d'un temps, torno per saludar-te. Sóc l'Anna G., l'exbitxo de l'Univers privat. Només volia comentar-te que ahir em van regalar el teu llibre "Peixos d'un mar sec" :)

anna g.
http://an-tavia-na.blogspot.com

Josep Lluís Roig ha dit...

Ai, pobra de tu!!!!!! Ara que ja has estat regalada/castigada espere que hi sobrevisques. I, si vols, pots reballar-me'l `pel cap, després!
Una abraçada!