dimecres, 16 de desembre del 2009

Presentació d'una nova editrorial a Barcelona

Benvolguts amics i amigues:Aquest desembre trac un llibre de teatre en aquest nou projecte que es diu Tria Llibres. Amb aquest motiu, aniré aquest divendres a Barcelona, juntament amb els altres autors que inauguren el catàleg. adjunte la "publicitat" per si de cas us abelleix i podeu anar-hi:

Hola amics i amigues,
Després de mesos i mesos de preparatius, finalment l’Editorial TRIA Llibres es presenta en societat amb una petita festeta a Barcelona per als amics. Volem compartir la il·lusió que ens fa el llançament d'un apassionant projecte cultural predestinat a fer-se sentir!
Volem explicar-vos en persona qui som, què fem i per què us demanem la vostra complicitat. Els cinc primers títols de Tria acabaran de sortir del forn, i podreu fullejar-los en primícia juntament amb els seus autors i editors.
Aquesta és la informació de l'acte:
divendres, 18 de desembre de 2009Hora: 18:30 h - 21:30 hLloc: Bento in&outAdreça: Balmes, 186, Barcelona
Segurament al gener també hi haurà un acte de presentació a València, però ja us informarem dels detalls.
I a tots aquells que patiu el vici de l'escriptura, us recordem que estarem encantats de rebre els vostres textos!
Salutacions

http://editorialtria.com/web/

3 comentaris:

miq ha dit...

Felicitats Josep Lluís!
M'hagués agradat ser-hi, com un dels impulsors del projecte de Tria Llibres, i aprofitar l'ocasió per saludar-te. Una abraçada. Miquel

Josep Lluís Roig ha dit...

La veritat és que va anar molt i molt bé!
Una abraçada!

miq ha dit...

Sí, tots n'estem molt contents: autors, editors i tota la resta de gent involucrada en Tria. A veure com va. Ganes no ens en falten!