dilluns, 6 de juny del 2011

Presentació Tria Llibres a València

INVITACIÓ
Tria llibres a València

Presentació de la Tria de Primavera 2011: 5 nous llibres el proper divendres 10 de juny a les 19:00 a la Sala d'exposicions del Teatre Micalet al carrer Guillem de Castro, 73 de València.

Compartirem un pica-pica i una copeta de cava i podràs endur-te un exemplar signat dels llibres. Amb la presència dels autors següents: Antoni Tugores, Carles Bellver i Felip Tobar.
Els llibres són:

-Víctimes invisibles, d’Antoni Tugores
Tria d'Assaig, 3 (català)


"Un llibre excepcional que narra, de manera molt ben documentada, dotze històries de dones represaliades durant la Guerra Civil i el franquisme"


-L’home del calendari, de Carles Bellver Torlà
Tria de Narrativa, 6 (català)


"Carles Bellver barreja de manera magistral elements de realitat i ficció en aquestes històries, que evoquen els noms de Pere Calders, Joan Perucho i H. P. Lovecraft. Descobreix una de les veus més singulars de la nostra narrativa actual."

-Altres arbres, de Sílvie Rothkovic
Tria de Poesia, 4 (català)


"La força dels versos de Sílvie Rothkovic et captivarà en aquest conjunt de polaroids poètiques amb què l’autora explora els universos de l’art contemporani i la música."

-Ribera de Boires, de Felip Tobar
Tria de Narrativa, 4 (català) i 5 (castellà)


"Una novel·la plena d’acció i intriga, amb tocs sobrenaturals, un ritme trepidant i una trama ben ordida que enganxen des de la primera pàgina."

-One of Us is Invisible, de Sairica Rose
Tria de Poesia, 5 (anglès)


"El primer llibre en anglès de Tria és un poemari excel·lent que ens regala la veu propera i única de Sairica Rose, acompanyada de les magnífiques il·lustracions de Layil Umbralux "

Podeu consultar-ho a:
http://triallibres.com/mailing/valencia10juny2011.html