diumenge, 9 d’agost del 2009

Presentació en línia

És evident que les tecnologies ajuden a diversificar les possibilitats de la literatura. Per a tots aquells interessats en les noves possibilitats, m'ha arribat una invitació de presentació `d'un llibre en línia:
Invitació a la presentació en línia de «Totes les baranes dels teus dits»
Editorial Petròpolis es complau a convidar-vos a la presentació en línia del llibre Totes les baranes dels teus dits, de diversos autors, editat a cura de JM Tibau. El llibre recull les obres presentades a un concurs en línia realitzat al bloc Tens un racó dalt del món, en què els participants havien de crear un poema amb el vers «a la barana dels teus dits», que és el títol d'una obra del curador de l'edició.La presentació es durà a terme en esta mateixa pàgina web el propvinent dilluns dia 10 d'agost a les 20.30 h. Podreu llegir el llibre en línia, descarregar-lo en pdf o bé comprar-lo en format paper.Aquí teniu un targetó amb la invitació per si voleu fer-la còrrer per la xarxa i pels vostres contactes.Us hi esperem!

La pàgina d'on ho he tret:
http://editorialpetropolis.blogspot.com/2009/08/invitacio-la-presentacio-en-linia-de.html

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

moltes gràcies per fer-te ressò d'aquesta iniciativa

Josep Lluís Roig ha dit...

He estat de viatge. Respecte d'aquestes iniciatives, trobe que ens faciliten la supervivència i obren camps i possibilitats. Fet i fet, només em queda que felicitar-te/vos.
Una abraçada!