dijous, 6 de juny del 2013

aquest divendres, Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians a València

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) organitza el divendres 7 de juny, a l’Hotel Beatriz Rey Don Jaime de València, el sopar de lliurament dels XXII Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians. Els àmbits temàtics dels premis són narrativa, poesia, assaig, teatre i difusió.

L’AELC i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) mantenen una llarga relació de treball conjunt per la llengua i la cultura de fa molts anys, amb iniciatives com l’actual cicle “Escriptors al terrat”, organitzat periòdicament a la seu central de la nostra entitat, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

El sopar serà també el comiat de Ramon Guillem, Isabel Robles i Salvador Company com a membres valencians de la Junta de l’AELC, i la benvinguda als recentment elegits nous membres Gemma Pasqual, Carles Cortés, Francesc Mompó i Núria Cadenes. ACPV vol felicitar tant els uns com els altres pel seu treball.

Però el programa d’aquesta edició del sopar contempla també un acte molt especial: l’homenatge a Manuel Molins, autor teatral de reconegut prestigi i sòlida trajectòria, persona coneguda pel seu compromís cívic amb el país i la llengua, i soci d’Acció Cultural del País Valencià. Un homenatge sobradament merescut a un dels millors dramaturgs de la nostra literatura, al qual la nostra entitat se suma públicament.