dimarts, 13 de maig del 2008

poesia a Oliva



Benvolguts amics i amigues:
El divendres que ve, 16 de maig, a les 20'30 h. tenim el plaer de convidar-vos a la presentació conjunta de dos llibres de poesia: Dansa nocturna de Pere Joan Martorell (editorial Proa i editorial Moll), que va ser premi Joan Alcover-Ciutat de Palma i Càries de Josep Lluís Roig (editorial Bromera), que va guanyar el premi de poesia dels Ciutat d'Alzira.
L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Tamarit d'Oliva (C/ Tamarit, 6, que està molt a prop de l'Ajuntament d'Oliva, en direcció cap a l'església de Santa Maria).
Crec que és més fàcil coincidir amb els poetes saforencs, però és una oportunitat gairebé única per estar amb un dels poetes mallorquins més interessants que, a més, és un activista cultural.
Si vos abelleix i podeu, vos esperem!
(Aquest és el text "oficial" de la invitació a l'acte de presentació)

2 comentaris:

anna g. ha dit...

Espero que la presentació vagi d'allò més bé. No et prenguis malament el fet que hagi esborrat el teu comentari: forma part dels danys col·laterals d'haver fet desaparèixer un post :)

Josep Lluís Roig ha dit...

La presentació va anar molt bé. Hi vaig estar molt a gust.
Respecte d'això de canviar d'opinió (o fer desaparéixer un post) és un dret que tenim tots. Ens podem, a més, equivocar. Una i les voltes que siguen necessàries.